مواد مخدر و مد در جنگ نرم
مهمترین ابزار دشمن در جنگ نرم برای کشاندن جوانان به باتلاق تباهی، مواد مخدر روانگردان و صنعتی است. در کنار حربههای فرهنگی، ادبی و هنری، مواد مخدرهایی مانند شیشه، کراک و قرصهای روانگردان مهمات جنگی دشمن هستند. با توجه به اینکه جمعیت جوان 65 درصد از جامعه ما را تشکیل میدهد، ناتوی فرهنگی دشمنان، هجوم به هویت و فرهنگ قشر جوان را هدف اصلی خود قرار دادهاند. ابزار حمله مدیران جنگ نرم در قالب مد، لباس، آرایش و از طریق لشکر نامرئی امواج ماهوارهای آغاز شده و ادامه دارد. شبکههای ماهواره ای با پخش فیلمها و سریالهایی برای مقابله با هویت فرهنگی جوانان و خانوادهها و جایز شمردن روابط قبل از ازدواج ایجاد شدهاند. این گونه فیلمها و برنامههای ماهوارهای ابزار هنری جنگ نرم هستند. علاوه بر این، داستان و رمانهای تحریک کننده و تشکیل مجامع ضد فرهنگی و تقویت پایگاههای شیطان پرستی و عرفانهای دروغین، ابزار فرهنگی و اخلاقی جنگ نرم هستند. آخرین اسلحه ناتوی فرهنگی در زمینه فرقههای انحرافی، ظهور فرقه آتئیست به معنای بیخدایی است که این فرقه متاسفانه در کشور ما رایج شده است. مبلغان این فرقه، دوستی و محبت را تبلیغ کرده و در قالب آن نفی خدا و ارزشهای اخلاقی را در دستور کار خود قرار دادهاند.مهمترین ابزار دشمن در جنگ نرم برای کشاندن جوانان به باتلاق تباهی، مواد مخدر روانگردان و صنعتی است. در کنار حربههای فرهنگی، ادبی و هنری، مواد مخدرهایی مانند شیشه، کراک و قرصهای روانگردان مهمات جنگی دشمن هستند. بیبند و باری در روابط جنسی از حربههای ناتوی فرهنگی است. رواج این بی بند و باریها و پخش مواد مخدر توسط آنان بیانگر این واقعیت است که دشمن با تمام قدرت به سمت نابودی جوانان ما در حرکت است،اما اطمینان داریم که جوانان ایرانی با منطق و استواری در باورهای دینی و الهام از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب خود را ایمن کرده و با مقاومت جانانه دشمن را در جنگ نرم نیز مغلوب خواهند کرد.اینترنت از دامهای اصلی جنگ نرم در جذب جوانان است. جوانان باید در انتخاب سایتها و ورود به آن دقت کنند و اجازه ندهند دشمن فکر و عقل آنان را به بازی بگیرد ضمن اینکه باید سایتهای مناسبی برای پاسخگویی به نیاز جوانان طراحی کرد.
عرفانهای کاذب با توجه به خصلت جوانی مخاطبان آن بسیار خطرناک است.عرفانهای کاذب در قالب مکاتب هنری مثل اُسو، ذن، مهربابا و امثال آنها از یک طرف و عرفانهای یهودی مانند کابالائیست و شیطان پرستی که فلسفه پوسیده و بی پایه دارند در زمینه فکری و عقیدتی وارد میدان شدهاند. استفاده از علامتها و ابزارهای شیطان پرستی مانند x، اسکلت، پرگار و دایره و امثال آن نخستین قدم در جذب جوانان است زیرا جوانان به نمادها گرایش بسیاری دارند و از این جهت در معرض آسیب هستند. گرایش جوانان به مدهای غربی از شاخههای جنگ نرم است. مهمترین خطر در زمینه مدگرایی این است که بحران هویت بویژه در ابعاد فرهنگی در جوانان ایجاد میشود؛ ما با پوشش جدید و متنوع برای جوانان مخالف نیستیم بلکه با مدهای وارداتی در آرایش سر و صورت و پوشاک مخالفیم چرا که دشمن ابتدا ظاهر را تغییر میدهد سپس باورهای فکری را دگرگون میکند.
تبلیغات دروغین حقوق بشر و ایجاد کمپینگهای طرفداری از بعضی بزهکاران و مجرمان و بزرگ نمایی بعضی از نقاط ضعف، هدف اصلی ناتوی فرهنگی در تحریک جوانان برای مقابله با نظام اسلامی است.
به عنوان نمونه در قضیه سکینه آشتیانی عکسهایی از این زن مجرم در جهان پخش شده که با حجاب کامل است و دشمن قصد دارد با تبلیغات منفی نگاه جامعه غربی را نسبت به حجاب و اسلام جهت دهی کند. در مکتب اسلام، ظاهر ملاک نیست بلکه اعمال و رفتار هستند که باعث تائید یا تکذیب میشوند چنین جوسازیهایی علیه اسلام و حجاب بر جوان ایرانی تاثیر گذار نخواهد بود زیرا جوانان ایرانی واقعیت را میدانند و آگاه هستند اما این مسئله میتواند تهدیدی برای اخلاق و خانواده در ایران باشد و از طرف دیگر این قضیه بر جوانان ایرانی ساکن خارج از کشور و جوانان غربی در ارائه یک تصویر نامناسب از جامعه اسلامی تاثیر خواهد داشت.
و اما نزدیکی نوروز و مدهای غربی و جنگ نرم به روایت تصویر
راه مبارزه با مد
مقابله با مد غربی حمایت جدی از تولیدکننده داخلی را میطلبد نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات مؤثری که میتوان برای مقابله با مد و فرهنگ بیگانه انجام دهیم حمایت جدی از تولیدکنندگان داخلی است. الهام امینزاده نماینده تهران در مجلس هفتم در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس در رابطه با اجرای مصوبات طراحی مد و لباس از سوی دستگاهها گفت: باید امکانات در اختیار تولیدکنندهها قرار گیرد و کسانی که در زمینه مد و لباس فعالیت میکنند بتوانند با توان بیشتری به رقابت با کشورهای صاحب مد بپردازند. نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی در این زمینه توضیح داد: بخش نظارتی بر مرزهای کشور ضعیف است و باید قوه نظارتی را در مرزها تقویت و افزایش دهیم و مانعی در جهت ورود اجناس غربی به داخل کشور ایجاد کنیم. به گفته وی از دیگر اقدامات مؤثری که میتوان برای مقابله با مد و فرهنگ بیگانه انجام دهیم حمایت جدی از تولیدکنندگان داخلی است. امین زاده تأکید کرد: با در اختیار قرار دادن مدهای اسلامی و کاهش تولیدات مبتنی بر فرهنگ و مد خارجی که در کشور به نوعی فرهنگ و دین ما را تحت الشعاع قرار میدهند میتوانیم زمینه را برای استفاده جوانان از پوشش و مد داخلی فراهم کنیم. نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی با ارائه پیشنهاد در رابطه با برگزاری بیشتر نمایشگاه مد و لباس در کشور ادامه داد: محصولاتی که در نمایشگاهها عرضه می شود نباید به صورت پراکنده توسط تولیدکننده عرضه شود و هر زمان که جوانان اراده کردند بتوانند از مدهای لباس داخل کشور استفاده کنند. وی ادامه داد: به ویژه در بخش وزارت بازرگانی مشکلاتی که در زمینه مد و لباس وجود دارد باید به تدریج حل شود. جوانان ما به صورت منفعلانه به تولیدات خارج از کشور چشم دوختهاند و باید به صورت فعال تولید کننده و عرضه کننده مد مطابق با معیارهای خودمان باشیم. نماینده تهران در مجلس هفتم با اشاره به کشور فرانسه به عنوان تولید کننده مد و فشن گفت : چرا در تنها کشوری که حجاب قانونی است نباید صادر کننده مد و لباس باشیم و چرا نباید خانمهای جوان کشورهای اسلامی به دنبال این نباشند که در کشور ما چه چیزی مد شده است. وزارت بازرگانی ، مرکز امور زنان ، وزارت ارشاد و وزارت کار در این راستا از همه مهمتر هستند که باید در این راستا به فعالیت بپردازند. امینزاده گفت :وزارت بازرگانی به صورت قراردادن متریال لازم برای کسانی که تولیدکننده هستند و توزیع در داخل کشور و وزارت کار در خصوص فراهم کردن امکانات اشتغال و پروانه طرح در جهت توزیع در داخل کشور و عرضه در سطح بین المللی میتوانند تولیدکنندگان داخلی لباس را یاری کنند. وی پیشنهاد داد با برگزاری نمایشگاههای مد و لباس در کشورهای خلیج فارس و کشورهای اسلامی دیگر میتوان گام بزرگی را در این راستا برداشت.