• سیم پین
  • فروردین 91 - سیاسی
    سفارش تبلیغ
    صبا ویژن

    مقاله ی حاضر در تلاش است تا به صورت بسیار کوتاه و مختصر، برخی از شواهد ارتباط « یوگا » با « فراماسونری جهانی » را  یادآوری  نماید  و  بر  نقش  « تشکیلات شیطانی فراماسونری »  در  اشاعه ی ورزش های تئوسوفیکال همچون « یوگا » در سراسر دنیا تأکید ورزد.

     

     

     

     

     

    بسم الله الرحمن الرحیم

     

     

    « یوگا »: پرستش شیطان!

     

     

     

     

    در طی مقالات « فراماسونری: دجال آخرالزمان »(1) و « جهان در سیطره ی دجال؛ ایران، جزیره ی امید »(2) به صورت مختصر، به  ارتباط  « یوگا »  و  بسیاری  از  ورزش های  تئوسوفیکال،  و  عرفان های  نوپدید  با « تشکیلات شیطانی فراماسونری »  یا  همان « دجال احتمالی آخرالزمان » اشاره شد؛ مقاله ی حاضر در تلاش است تا به صورت بسیار کوتاه و مختصر، برخی از شواهد ارتباط « یوگا » با « فراماسونری جهانی » را  یادآوری  نماید  و  بر  نقش  « تشکیلات شیطانی فراماسونری »  در  اشاعه ی ورزش های تئوسوفیکال همچون « یوگا » در سراسر دنیا تأکید ورزد.

     

    با کمال تأسف باید گفت که این ورزش به  ظاهر  عرفانی  منحوس  و  نامناسب، در سال های اخیر، به شدت در ایران طرفدار پیدا کرده و کتاب های زیادی اندر فواید و مناقب « یوگا » نگاشته شده است؛ آن هم در حالی که کتب مذهبی و اسلامی ما در کشورمان کمیاب و نایاب می باشند!

     

     

    اما « یوگا » چیست؟

     

    اگر این سوال از طرفداران  « یوگا »  پرسیده  شود،  آن ها  خواهند  گفت  که  عظمت « یوگا » در قالب الفاظ نمی گنجد!!! البته اگر این تعارفات و بزرگنمایی ها را کنار بگذاریم، باید بگوییم که مطابق ادعاهای طرفداران « یوگا »، « یوگا » مجموعه ای از  مراقبه ها، تمرین ها و ورزش های « جسمی » و « ذهنی » است که به منظور تعالی جسم و روح به کار گرفته می شود.(3) این  تعلیمات  شامل هفت عنصر « آسانا : Asana » (نرمش های کششی)، « باندها : Bandha » (قفل های روان عضلانی انرژی)، « چاکرا : Chakra » (مراکز روانی - انرژی زای جسم پنهان)، « مانترا : Mantra » (صوت یا ارتعاشات انرژی)، « مودرا : Mudra » (وضعیت های انرژی زا)، « نادی : Nadi » (مجاری و کانال های انرژی)، « پرانا : Prana » (انرژی حیاتی) می باشد که این تعلیمات، ریشه در مکاتب الحادی قرون باستان مشرق زمین دارد.(4)

     

    آنچه که امروزه از یوگا در بین جوامع مختلف و به خصوص کشورهای مغرب زمین، مورد تأکید قرار گرفته است، بیشتر در حیطه ی « آسانا : نرمش های کششی »، « مودرا : وضعیت های انرژی زا »، « چاکرا : مراکز روانی - انرژی زای جسم پنهان » و « مانترا : صوت یا ارتعاشات انرژی » می باشد و این اجزای یوگا، بیش از سایر اجزای آن مورد توجه کشورهای مختلف دنیا قرار گرفته و در سطح وسیعی پیرامون آن ها تبلیغ گردیده است.(5)

     

    البته به موازات اجزای مذکور، به واسطه ی برقراری کلاس های یوگا، سایر اجزای یوگا نیز به مشتاقان فراگیری این ورزش تئوسوفیکال،  آموزش داده  می شود  و  حتی فلسفه ی یوگا و عرفان های هندی و بودایی نیز به فراگیران ارایه می گردد.

     

    امروزه یوگا شهرتی جهانی یافته و در سراسر جهان، طرفداران بی شماری یافته است. متاسفانه کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و در طی سال های اخیر، شاهد رشد فزاینده ی کلاس های آموزش یوگا در سراسر کشور بوده ایم؛ به نحوی که با حسابی سرانگشتی می توان حدس زد که حداقل چند صد هزار نفر در سراسر کشورمان، به فراگیری و سپس استفاده از تعالیم یوگا، مبادرت ورزیده اند.

     

    در طی این کلاس ها، ضمن تعلیم حرکات ورزشی یوگا (آسانا)، سایر تعالیم مرتبط با یوگا از جمله عرفان های غیر الهی هندو و بودایی نیز به فراگیران آموزش داده می شود تا آن ها بتوانند با تمسک به عرفان های نامبرده، روح و جسم خود را اعتلا بخشند!(6)

     

     

    رواج بسیار تعالیم « یوگا » در ایران و سایر نقاط جهان.

     

     

    رواج بسیار تعالیم « یوگا » در ایران و سایر نقاط جهان.

     

     

    در این مقاله بنا نداریم تا پیرامون فلسفه ی عرفان های غیر الهی و مادی همچون عرفان های بودایی و هندی، و نیز ورزش های تئوسوفیکالی همچون « یوگا » قلم فرسایی کنیم و از این طریق عرفان های غیرالهی مذکور را زیر سوال بریم؛ چرا که تاکنون در این رابطه مطالب بسیاری بیان شده و محققان متعددی در این باره سخن گفته اند.

     

    در مقاله ی حاضر،  تلاش  داریم  تا  به  کمک  اسناد  و  مدارک،  ارتباط  « یوگا »  را  با « شیطان پرستی »  بیان   کنیم   و  از  دسایس  « دجال احتمالی آخرالزمان »  یعنی « فراماسونری جهانی »  در  اشاعه  و  ترویج  بین المللی  این  « تعالیم منحوس و شیطانی » به ظاهر عرفانی، پرده برداریم.

     




    تاریخ : چهارشنبه 91/1/16 | 12:1 عصر | نویسنده : لبیک سرخ | نظر
    سردار شهید حسین املاکی، 9 فروردین سال 67 در عملیات والفجر 10 در منطقه عمومی سید صادق، بر روی ارتفاعات بانی بنوک عراق به همراه یاران و همرزمانش، مظلومانه در اثر حمله ناجوانمردانه و بمباران شیمیایی عراق به شهادت رسید. و پیکر مطهرش برای همیشه بر روی ارتفاعات بانی بنوک باقی ماند.


    شهید املاکی شما؛ جانشین لشکر گیلان که توی میدان جنگ شیمیایی زدند و خودش هم آنجا در معرض شیمیایی بود. بسیجی بغل دستش ماسک نداشت، شهید املاکی ماسک خودش را برداشت بست به صورت بسیجی همراهش! قهرمان یعنی این! البته هر دو شهید شدند. هم املاکی شهید شد و هم آن بسیجی شهید شد اما این قهرمانی ماند اینها که از بین نمی‌روند. زنده‌اند، هم پیش خدا زنده‌اند، هم دردل ما زنده‌اند و هم در فضای زندگی و ذهنیت ما زنده‌اند.»

    "مقام معظم رهبری در جمع مردم گیلان در 12 اردیبهشت سال 1380 "




    سردار شهید حسین املاکی، 9 فروردین سال 67 در عملیات والفجر 10 در منطقه عمومی سید صادق، بر روی ارتفاعات بانی بنوک عراق به همراه یاران و همرزمانش، مظلومانه در اثر حمله ناجوانمردانه و بمباران شیمیایی عراق به شهادت رسید. و پیکر مطهرش برای همیشه بر روی ارتفاعات بانی بنوک باقی ماند.




    تاریخ : چهارشنبه 91/1/16 | 11:38 صبح | نویسنده : لبیک سرخ | نظر
    گلشیفته فراهانی در من وتو!
    شبکه من و تو ضمن بازخوانی فیلم های ایرانی ای که بازیگرانش با مشکل اخلاقی مواجه بودند آن ها را به عنوان بهترین بازیگران سینمای ایران معرفی کرده و تلاش می کند الگوی جوانان ایرانی قرار دهد!

     

    به گزارش جام نیوز، درحالی که اقدام غیراخلاقی چندی پیش گلیشفته فراهانی واکنش منفی مردم ایران را در پی داشت، شبکه من و تو به بهانه معرفی بهترین فیلم ها و کارگردانان قسمت هایی از این فیلم ها را منتشر می کند که گلشیفته فراهانی در آن نقش ایفا کرده است.
    این شبکه تلاش می کند اینگونه نظر ایرانیان را نسبت به اقدام اخیر بازیگر سابق سینمای ایران یعنی برهنه شدنش را در اذهان عمومی پاک کند.
    اما نکته جالب توجه اینکه شبکه من و تو بازیگران و کارگردانانی را در شبکه اش معرفی می کند و به بازخوانی سابقه کاری شان می پردازد که به نوعی با مشکل اخلاقی و یا سیاسی با نظام اسلامی ایران مواجه بودند. این درحالی است که بازیگران و کارگردانان متعهد و هنرمندی در سینما در تلویزیون ایران هستند که هیچ گاه این شبکه حاضر نیست به معرفی آن ها بپردازد.




    تاریخ : سه شنبه 91/1/15 | 11:38 صبح | نویسنده : لبیک سرخ | نظر


    پیام رهبر معظم انقلاب و نامگذاری سال 1391 به عنوان سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» در واقع پیام تداوم جهاد اقتصادی را در خود دارد. یعنی آن‌چه که رهبر معظم انقلاب در سال گذشته بیان فرمودند، امسال با عنوان گسترش و حمایت از تولید ملی مورد تأکید مجدد قرار داده‌اند. اگر بخواهیم با این پیام برخوردی جدی و عملی و فراتر از تعارف و تکرار شعار داشته باشیم، باید هم تعریف دقیقی از این عبارت داشته باشیم و هم لوازم توفیق در آن را بشناسیم و شاخص‌های این توفیق را تبیین کنیم تا در پایان سال بتوانیم کارنامه‌ی خود را با این شاخص‌ها بسنجیم و ارزیابی کنیم.

    شاید اصلی‌ترین مفهوم پیام فوق‌الذکر این است که « تولیدمحوری » باید شاخص همه‌ی سیاست‌های اقتصادی ما باشد، منتها این نکته‌ نیز مهم است که جهت این حمایت چه باید باشد؟ آیا حمایت از تولید ملی به این معنی است که تولید ملی ما به حدی برسد که بتواند با بهترین تولیدات جهانی رقابت کند؟ پس در این صورت منظور ما حمایت از تولیدات ملی برای رقابتی شدن است و به عبارت دیگر، حمایت از تولید ملی است در مقابل موانع رقابت عادلانه و برابر. یعنی تولیدات کشور باید بتواند به بازار دسترسی داشته باشد و عادلانه و برابر با تولیدات مشابه رقابت کند.

    آیا مفهوم این نامگذاری حمایت در مقابل عوارض خارج از اختیار است؟ به این معنی که تولید داخلی می‌تواند روی پای خود بایستد، اما اگر عواملی برای آن مزاحمت و عوارض ایجاد کنند -مثل خشک‌سالی یا محدودیت‌های خارجی- باید از تولید ملی حمایت نمود. گاهی در رقابت رقبا، دیگرانی وارد می‌شوند و حمایت‌های بازارشکنانه‌ای صورت می‌دهند که طبعاً حمایت از تولید ملی در برابر آنها ضروری خواهد بود.

    آیا مفهوم این نامگذاری حمایت در مقابل عوارض خارج از اختیار است؟ آیا حمایت از تولید ملی به این معنی است که تولید ملی ما به حدی برسد که بتواند با بهترین تولیدات جهانی رقابت کند؟ اگر بخواهیم از تولید حمایت کنیم، باید از خود تولید بپرسیم که در کجا و کی نیاز به حمایت دارد.

    اما جنبه‌ی دیگر این حمایت، در برابر فرسایش‌های بروکراتیک غیر ضروری است. یعنی باید اصلاح روش‌های اداری را در دستور کار قرار داد. اگر بخواهیم از تولید حمایت کنیم، باید از خود تولید بپرسیم که در کجا و کی نیاز به حمایت دارد. بنده به 10 گام لازم برای تقویت بخش تولید اشاره می‌کنم که نیاز به حمایت از تولید ملی در آنها احساس می‌شود:

    1. در فرهنگ عمومی جامعه‌‌ باید تولیدکنندگان را به عنوان پیشتازان عزت و استقلال جامعه معرفی کنیم و تکریم از کسانی را که در این صحنه تلاش می‌کنند، در ارزش‌های جامعه قرار دهیم.

    2. تولیدمحوری باید شاقول سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور باشد. یعنی باید در سیاست‌های ارزی، در سیاست‌های پولی و مالی، در سیاست‌های تجاری و در سیاست‌های بانکی و مالیاتی برای تولید اولویت قائل باشیم. تجلی ملموس این مطلب این‌گونه خواهد بود که اگر جایی ناچار بودیم بین تولیدگرایی و مصرف‌گرایی انتخاب کنیم، باید تولید را مقدم بداریم. این مطلب مثلاً در اجرای سیاست هدفمندی یارانه‌ها می‌تواند تجلی بسیار ملموسی داشته باشد. در مجموع سیاست‌گذاری‌ها باید به سمتی برویم که توان برنامه‌ریزی مدیران ما افزایش یابد. به این معنی که از تغییرات ناگهانی در سیاست‌ها اجتناب کنیم تا مدیران ما بتوانند برای آینده برنامه‌ریزی کنند.

    3. باید با کاهش مقررات و منطقی کردن مجوزها از سرمایه‌گذاران بخش تولید حمایت کنیم.

    4. دستگاه‌های دولتی باید بدهی‌های خود به تولیدکنندگان و پیمانکاران را بپردازند تا توان مالی آنها افزایش پیدا کند.

    5. بانک‌ها در برخورد با واحدهای تولیدی مهربانانه‌تر عمل کنند. باید فهم درستی از ماهیت مشکلات واحدهای تولیدی داشته باشیم و مناسبات بین بانک‌ها و واحدهای تولیدی را واقع‌بینانه و هدفمند کنیم.

    6. تولیدکننده برای بهبود تولید به فناوری و ماشین‌آلات مناسب نیاز دارد. در شرایطی که برخی محدودیت‌ها از سوی بدخواهان در مناسبات بین‌المللی بر تولیدکننده‌های ما تحمیل شده است، باید از ابتکارات مدیران اقتصادی در رفع و دفع این محدودیت‌ها حمایت کنیم.

    7. در مناسبات و سیاست‌ها و فضای کسب‌و‌کار، باید در مسیر روان‌سازی و چابک‌سازی تولید حرکت کنیم. تقارن نامگذاری سال جدید به عنوان سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» با ابلاغ قانون جدید بهبود مستمر فضای کسب‌و‌کار را باید به فال نیک گرفت. اجرای کامل و دقیق این قانون باعث ایجاد فضایی پرنشاط و تعاملی بین دولت و بخش خصوصی خواهد شد. اجرای این قانون می‌تواند طلیعه‌ی بسیار خوبی برای موفقیت در اجرای حمایت از تولید ملی نیز باشد.

    8. حمایت از تولید می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که تولیدکننده تولید خود را انجام داده و نیاز به بازاریابی دارد. کمک به تولیدکنندگان برای بازاریابی داخلی می‌تواند از راه نظام تعرفه‌ای یا زمینه‌های مربوط به قیمت‌گذاری صورت بگیرد. به این معنی که ابتکار عمل در اختیار بازار رقابتی باشد تا واحدهای تولیدی بتوانند در شرایط رقابتی امورات مدیریت بازار خود را انجام دهند.

    9. تولیدکننده باید به بازارهای خارجی دسترسی داشته باشد که در این صورت حمایت از تولید با بازاریابی خارجی ممکن می‌شود. لذا جهت‌گیری جهش صادراتی باید تداوم پیدا کند.

    10. در شرایط فعلی و در همه‌ی مراحل تولید، ظرفیت‌های خالی بسیاری وجود دارد. یعنی ما برای جهش در تولید ملی هم نیروی جوان آماده به کار داریم و هم سرمایه‌گذاری‌های گسترده داریم. تنها باید اولویت را به رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی موجود بدهیم تا این واحدها بتوانند با حداکثر ظرفیت به تولید بپردازند.




    تاریخ : سه شنبه 91/1/15 | 11:31 صبح | نویسنده : لبیک سرخ | نظر

    به گزارش خبرگزاری فارس، بهروز مرادی مدیر عامل سازمان هدفمندی یارانه ها در اظهار نظر جدیدی گفت :یارانه‌های نقدی مرحله چهاردهم پنج شنبه 17 فروردین به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود و از همان روز قابل برداشت است. میزان یارانه‌های نقدی برای هر نفر 45 هزار و پانصد تومان است.

    این در حالی است که مرادی در اظهار نظری که ششم فروردین ماه پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر کرده، اعلام کرده بود، 15 فروردین،  45هزار و 500 تومان به عنوان یارانه فروردین ماه به حسابها واریز می شود و 17 فروردین قابل برداشت است.




    تاریخ : سه شنبه 91/1/15 | 11:18 صبح | نویسنده : لبیک سرخ | نظر

    سال تولید ملی.حمایت ازکاروتولیدات داخلی مبارک باد




    تاریخ : سه شنبه 91/1/15 | 10:45 صبح | نویسنده : لبیک سرخ | نظر

    نشست ایران و 1+5 روز 13 آوریل [25 فروردین] برگزار خواهد شد

    ترکیه آمادگی خود برای میزبانی این گفت‌وگوها را اعلام کرده است و اولویت شخصی من نیز استانبول است.

    “علی اکبر صالحی” وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که نشست ایران و 1+5 درباره برنامه هسته‌ای تهران روز 13 آوریل [25 فروردین] برگزار خواهد شد اما هنوز درباره مکان نشست توافق حاصل نشده است.

    افق نیوز:وی گفت: زمان تعیین شده است اما مذاکرات درباره محل برگزاری نشست همچنان ادامه دارد.

    وزیر امور خارجه ایران افزود: ترکیه آمادگی خود برای میزبانی این گفت‌وگوها را اعلام کرده است و اولویت شخصی من نیز استانبول است.

    صالحی زمان برگزاری نشست 1+5 با ایران را در زمان استقبال از “رجب طیب اردوغان” نخست وزیر ترکیه در سفر دو روزه‌اش به تهران اعلام کرد.

    وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که گروه 1+5 پیشنهاد خود برای مکان نشست را اعلام کرده‌ است و تهران در حال بررسی این پیشنهاد بوده و مکان نهایی برگزاری این نشست به زودی اعلام خواهد شد




    تاریخ : سه شنبه 91/1/15 | 9:49 صبح | نویسنده : لبیک سرخ | نظر

  • ویندوز سون | آنکولوژی | اخبار وب