واکنش برخی سرداران سپاه به سخنان آقا تهرانی
امروز چه در قوه قضائیه و چه در دولت و چه در مجلس شورای اسلامی و چه در مدیریت شهری و چه در مرزهای کشور سرداران و امیران مسئولیت های مهمی را به عهده دارند و همه آنان صادقانه و خالصانه مطیع مقام معظم رهبری و خدمتگذار ملت ایران و مسلمانان جهان هستند. آیا باز هم می توانیم بگوییم در راه ولایت نیاز به سردار نداریم؟
به گزارش عصر ایران ، یکی از سخنرانان جبهه پایداری در همایش اخیر جبهه پایداری گفت ما در راه ولایت سردار نمی خواهیم بلکه نیاز به سرباز داریم، نگاه کنید که سرداران در دوران حضرت علی (ع) و امام حسن مجتبی(ع) چکار کردند و امثال ابن عباس ها که برای صلح رفتند و همانجا ماندند...
تعدادی از سرداران سپاه در واکنش به اظهارات این عضو جبهه پایداری بیانیه ای به شرح زیر ارائه کردند؛
ملت بزرگ ایران به رهبری امام در 8 سال دفاع مقدس حماسه بزرگ دیگری را بعداز پیروزی انقلاب اسامی آفرید. فرزندان این ملت در برابر دنیای استکبار آن روز که از رژیم بعثی عراق حمایت می کردند ایستادگی و مقاومت نمودند از روستاها و شهرستانها و .. به جبهه ها شتافتند و بیش از 200 هزار شهید تقدیم اسلام کردند.
در بین شهدا سرداران و امیرانی چون بروجردی، باکری، خرازی، همت، زین الدین، صیاد شیرازی، فلاحی، فکوری وبابایی ... بودند که امروز از افتخارات و ارزش های دفاع مقدس و ملت ایران محسوب می شوند و قطعا برای نسل های آینده آنها خواهند درخشید و جانبازان و آزادگان و رزمندگان قطعه ی دیگری از تاریخ مصور دفاع مقدس 8 ساله ما را تشکیل می دهند.
شهدا سرمایه های بزرگ ملت بصیر و آگاه ایران اسلامی هستند که به فوز عظیم رسیده اند و در بین رزمندگان 8 سال دفاع مقدس برخی از این فوز عظیم عقب افتادند، لکن غالبا سعی کردند تا کنون راه شهدا که خدمت و ایثار بود ادامه دهند. سردارانی که امروز دولت امریکا برای به شهادت رساندن آنها جایزه تعیین کرده است.
سردارانی که امروز در مدیریت بالای کشور در مجلس و لشکری و کشوری و مدیریت شهری به خدمت صادقانه مشغولند و فقط به ادامه دادن راه همرزمان خود فکر می کنند...
سردارانی که امروز نه تنها در ایران بلکه در عراق و فلسطین و لبنان به بازسازی و خدمت به مردم آنجا مشغولند.
همین دو هفته گذشته سردار حسن شاطری در لبنان به جرم خدمت به مردم لبنان توسط صهیونیست های غاصب به شهادت رسید، آیا می توان نقش سرداران شهید دفاع مقدس را با جملاتی چون ولایت سردار نمی خواهد زیر سوال برد. فقط به دلیل اینکه بعضی از سرداران در دوران امام علی و امام حسن مجتبی چکار کردند.
اولا در دوران امام علی و فرزند ایشان امام حسن مجتبی مردم آن زمان بصیرت و آگاهی لازم را نداشتند و این امر موجب خانه نشینی مولا امیرالمومنین و شهادت امام حسن مجتبی شد.
ثانیا امروز بعد از گذشت 24 سال از دفاع مقدس 8 ساله ملت ایران اکثر سرداران و امیران باقیمانده از دفاع مقدس صادقانه و در خط شهدا و امام و رهبری مشغول به خدمت هستند.
امروز چه در قوه قضائیه و چه در دولت و چه در مجلس شورای اسلامی و چه در مدیریت شهری و چه در مرزهای کشور سرداران و امیران مسئولیت های مهمی را به عهده دارند و همه آنان صادقانه و خالصانه مطیع مقام معظم رهبری و خدمتگذار ملت ایران و مسلمانان جهان هستند. آیا باز هم می توانیم بگوییم در راه ولایت نیاز به سردار نداریم؟
اینجانبان به عنوان بخشی از سرداران دفاع مقدس که همواره روحانیت و امام خمینی و مقام معظم رهبری را پرچمدار انقلاب اسلامی می دانیم و امروز پرچم اسلام به دست رهبر معظم انقلاب در حال به اهتزاز در آمدن در سایر کشورهای منطقه و فرامنطقه ای است به شما عرض می کنیم که دشمن به دنبال اختلاف و تفرقه در بین مسئولان و مدیران بالای کشور است.
بنابراین ما نباید به گونه ای سخن بگوییم که باعث برآورده شدن خواست دشمن شود و همانگونه که مقام معظم رهبری بارها فرمودند هر سخنی که موجب تفرقه و از بین بردن وحدت شود خیانت به ملت بزرگ ایران است.
امید است اکنون که انتخابات سال 92 را در پیش داریم بیش از این در همایش ها سخنرانان دقت کنند تا دشمن نتواند به وحدت ملی ما خدشه وارد کنند.
سردار محمد نبی رودکی فرمانده لشگر 19 فجر دوران دفاع مقدس نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی در دوره هفتم
سردار سید مهدی مبلغ معاون پشتیابی وزیر دفاع و نیروهای مسلح
سردار سعید صادقی رئیس اداره نیروی انسانی سابق ستاد کل نیروهای مسلح
سردار نصرت اله کاشانی جانشین مهندسی دوران دفاع مقدس
Name: e-markers dominate the communications ministry is my expertise
The proposed communications minister, said mastering topics such as electronic warfare, cyber defense, and also show a variety of wireless and other matters related to my expertise with the Ministry of Communications.
According to Fars, Ministry of Communications and Information Technology, Mohammad Hasan Nami proposed options in meeting their vote of confidence in Parliament to explain and defend their plans to the Department for payment.
He is currently the Minister of Communications and educated elite young professionals for most areas is provided.
Name because it knew the claim of 4 million 500 thousand 777 thousand 500 persons, ie 17.3% of students from the disciplines of electrical and computer.
Name added to my plans, goals and strategies of communication, including a set of strategies to promote and advance the mission of this ministry is to me.
The name continued to dominate such as electronic warfare, cyber defense, and also show a variety of wireless and other matters related to my expertise with the Ministry of Communications.
Suggested options Ministry of Communications and Information Technology said Bshtryn facilities and communications facilities into the armed forces and the civilian sector and the private.
Nami continued post-Soviet space and the way the Internet has changed.
Suggested options Ministry of Communications and Information Technology said in its programs tried to fix those problems that are of concern to the representatives of the nation, put on center stage.
He said one of these sentences is the fifth development plan.
Suggested options Ministry of Communications and Information Technology, protection of proprietary networks, such as networks and the establishment and development of e-banking and e-commerce tax, as well as the network and the network of their programs as well.
.
He pointed to the bill, UNESCO said ticket to transfer audio and video parameter should research more and must pay the bill in research, communications and information technology, we focus our attention.
نامی: تسلط بر جنگ الکترونیک نشانگر تخصص من به وزارت ارتباطات است
وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: تسلط بر مسائلی مانند جنگ الکترونیک، دفاع سایبری و همچنین انواع بیسیمها و موارد دیگر نشانگر ارتباط تخصص من با امور مربوط به وزارت ارتباطات است.
به گزارش فارس، محمد حسن نامی گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه رای اعتماد خود در مجلس به تبیین و دفاع از برنامههای خود برای این وزارتخانه پرداخت.
وی تصریح کرد: امروز در وزارت ارتباطات بیشترین زمینه برای فعالیت متخصصین و جوانان نخبه و فرهیخته فراهم است.
نامی دلیل این مدعا را این دانست که در جامعه 4 میلیون و 500 هزار نفری دانشجویان عزیز کشور 17.3 درصد یعنی 777 هزار و 500 نفر متعلق به رشتههای برق و الکترونیک و کامپیوتر است.
نامی خاطرنشان کرد: دلیل دیگر اینکه 74 درصد از 150 نفر برتر کنکور سال جاری رشتههای برق و کامپیوتر را انتخاب کرده بودند و این نیست مگر توجه اسلام به علم و علما و با شروع انقلاب اسلامی ارزش علم در کشور ما بالا رفت.
گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر تاریخ ایران را به دو قسمت ایران قبل از اسلام و ایران بعد از اسلام تقسیم کنیم، میبینیم اکثر عرفا و دانشمندان و اندیشمندان و متفکرین ما متعلق به ایران بعد از اسلام هستند.
نامی افزود: برنامههای من برای وزارت ارتباطات شامل یکسری راهبردها و اهداف و راهکارهای من برای ارتقاء و پیشبرد ماموریتهای این وزارتخانه است.
وی با بیان اینکه این برنامهها قطعهای از پازل چهار ساله دولت دهم خواهد بود، تصریح کرد: هیچ زمانی در شغلی که خدمت کردهام تا این اندازه مرتبط با حوزه تخصصی من نبوده است.
نامی ادامه داد: تسلط بر مسائلی مانند جنگ الکترونیک، دفاع سایبری و همچنین انواع بیسیمها و موارد دیگر نشانگر ارتباط تخصص من با امور مربوط به وزارت ارتباطات است.
گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بشترین امکانات و تاسیسات ارتباطی ابتدا وارد نیروهای مسلح و سپس به بخش غیرنظامی و شخصی میشود.
وی به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و افزود: طراحی اینترنت از سال 1967 میلادی عملیاتی شد که برای آن بود اگر بین شرق و غرب درگیری ایجاد شد یک شبکه ارتباطی مطمئن بین کشورهای عضو ناتو باشد.
نامی ادامه داد: پس از فروپاشی شوروی فضا و شیوه استفاده از اینترنت تغییر کرد.
گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در برنامههای خود سعی کردم رفع آن دسته از مشکلاتی که مورد دغدغه نمایندگان ملت است، در سرلوحه کار خود قرار دهم.
وی افزود: یکی از این موارد اجرای احکام قانون برنامه پنجم توسعه است.
نامی ادامه داد: با توجه به تکالیف تعیین شده در این احکام درباره تامین زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات، پهنای باند مناسب و شرایط امن و پایدار جهت دسترسی 100 درصد دستگاههای اجرایی و 60 درصد خانوار در دستور کار قرار میگیرد.
وی همچنین تامین زیرساختهای لازم جهت تعاملات الکترونیکی کلیه نهادهای دولتی و غیر دولتی به منظور ارائه خدمات الکترونیکی و ایجاد پایگاه داده استانی و ملی و بومی کردن و کاربردی کردن آنها در قالب شبکه ملی اطلاعات را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد.
گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حمایت و برقراری و توسعه شبکههای اختصاصی همچون شبکههای بانکداری الکترونیک و تجارت الکترونیک و همچنین شبکه سلامت و شبکه مالیاتی کشور را از برنامههای خود عنوان کرد.
توسعه شبکه ملی کشور، شبکه آموزش و پرورش، شبکه اسناد و املاک کشور، کاربرد فناوری اطلاعات و همچنین این کاربرد در خدمات حقوقی و قضایی و کاربرد فناوری اطلاعات در کنترل فرایندهای نفتی از دیگر مواردی بود که نامی قول داد با سرعت آنها را عملیاتی کند.
وی با اشاره به لایحه یونسکو گفت: بایددر تحقیقاتمان برای انتقال بلیتهای صوتی و تصویری بیشتر به این لایحه بپردازیم و بایستی در زمینه تحقیقات، ارتباطات و فناوری اطلاعات توجهمان را معطوف کنیم.
وی همچنین ضمن تشکر از نمایندگان مجلس و حسن اعتماد رئیسجمهور گفت: در صورت تشخیص شما عزیزان در سپردن مسئولیت این وزارتخانه که توان ویژهای در اقتدار ملی دارد اینجانب اطمینان میدهم که در جوار شما نمایندگان به وظیفه خود عمل کنم.
وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات در پاسخ به سوالی در مورد اطلاعات در نیروهای مسلح گفت: این جمعآوری تکنیکی است و به وسیله تجهیزات اطلاعاتی و شنود الکترونیکی بیرون از مرز است و اصلا به داخل کاری در زمینه وظیفه اطلاعات نیروهای مسلح نیست
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه در سال جاری در هدفمندی یارانه ها 14 هزار میلیارد تومان کسری داشته ایم، گفت: این رقم از بودجه و یا به زور از دستگاههای دیگری گرفته شده و بعید می دانم که مجلس در بررسی لایحه بودجه 92 اجرای فاز دوم هدفمندی را به صلاح بداند.
جعفر قادری با اشاره به ادعای رئیس جمهور مبنی بر ایجاد بیش از 6 میلیون شغل در 7 سال گذشته به مهر گفت:آقای رئیس جمهور سال گذشته و سال قبل تر ادعا کردند که 2 میلیون و 400 هزار شغل و یک میلیون و 600 هزار شغل در این دو سال ایجاد شده است.
وی گفت:این در حالی است که بعید می دانم میزان شغلی که در هر سال ایجاد شده باشد بیشتر از 500 هزار شغل باشد، خود مرکز آمار ایران هم گزارش داده که ما دو میلیون و 700 هزار بیکار در کشور داریم پس از نرخ بیکاری از کجا آمده است؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: ممکن است یک وام هایی داده باشند و دریافت کنندگان آن را شاغل حساب کنند در حالیکه خیلی از افرادی که وام گرفته اند جزو شاغلان بوده اند یا اینکه افرادی وام را گرفته اند اما نتوانسته اند شغل پیدا کنند، این تسهیلات صرفا امکان آسان برای دریافت وام ارزان بوده است و مطمئنا شغل محسوب نمی شود، این راه نمی تواند اطمینان دولت را در این حد بالا ببرد که بگوید این میزان شغل ایجاد شده است.
وی گفت: بنابراین آمار نباید به عنوان شغل مورد توجه قرار گیرد زیرا همین عدد و ارقامی که رئیس جمهور مطرح کرد از طرف مرکز آمار ایران تایید نمی شود. ما سالهای 85 و 90 سرشماری داشتیم در این فاصله 5 ساله اگر شغلی اضافه شده باشد نباید این تعداد بیکار داشته باشیم.
قادری در پاسخ به این سئوال که منابع آماری رئیس جمهور چیست، گفت: دولت بر اساس کارهایی که انجام می دهد آماری هم ارائه می کند در حالیکه هیچ جا مرسوم نیست به این شکل عمل شود. شاید در یک شهر برای 5 هزار تاکسی ظرفیت وجود داشته باشد حال اگر شما 5 هزار مجوز جدید صادر کنید مسلما آنها که قبلا بوده اند بیکار و از دایره خارج می شوند بنابراین نوعا آمار دولت از این تیپ است. شاید کسی هم تسهیلات دریافت کرده اما تاکسی نخریده است و برای استفاده شخصی از تسهیلات استفاده کرده یا اینکه کسی شاغل است اما از وام اشتغال استفاده می کند بنابراین آمار دولت قابل قبول و مورد استناد نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص ادعای رئیس جمهور مبنی بر اینکه دولت در هدفمندی یارانه ها به هیچ عنوان کسری بودجه ندارد، گفت: تا آنجا که ما اطلاع داریم برای هدفمندی یارانه ها فقط 28 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از افزایش قیمت ها بوده است و دولت حدود 7-8 هزار میلیارد تومان از بودجه و 4 هزار میلیارد تومان هم از سایر منابع به هدفمندی اختصاص داده است. به عبارتی دولت 14 هزار میلیارد تومان از بودجه و سایر دستگاهها به زور گرفته و وارد هدفمندی یارانه ها کرده است.
قادری ادامه داد: به عنوان مثال قیمت برقی را که به شرکت توانیر می دهند همان 16 تومانی است که از مردم می گیرند در حالیکه قبل از هدفمندی یارانه ها می گفتند قیمت تمام شده هر کیلووات برق 42 تومان است و مابه التفاوت 16 و 42 از محل صندوق توسعه ملی پرداخت می شد.
وی گفت: اما پس از هدفمندی یارانه ها دیگر این مبالغ پرداخت نمی شود به همین خاطر هم اکنون دولت نسبت به وزارت نیرو در بخش برق 10 هزار میلیارد تومان، در بخش آب 10 هزار میلیارد تومان و در شرکت گاز 10 هزار میلیارد تومان دیون دارد . وزارت نفت هم که پیش از این 14.5 درصد سهم از تولید داخل و 14.5 درصد از صادرات داشت سهمش کاهش یافته به طوری که پیش از این سهم 14.5 درصد از تولید داخل برای هر بشکه نفت 34 دلار محاسبه می شد اما پس از هدفمندی یارانه ها به 7 دلار رسید بنابراین بسیار طبیعی است که 3500 میلیارد تومان از منابع وزارت نفت به درآمد هدفمندی یارانه ها می رود و دولت این را به حساب درآمد هدفمندی می گذارد در حالیکه این درست نیست. آن وقت می گویند کسری بودجه نداریم.
نماینده شیراز تصریح کرد: مشخص است در فضایی که یک طرفه باشد و کسی نباشد که پاسخ دهد این ادعاها هم مطرح می شود در حالیکه ما در عمل انتقادات جدی داریم و معتقدیم اگر این روند ادامه یابد روز به روز شرکت های آب، برق، گاز و نفت و پالایش و پخش مشکلاتشان به مراتب بیشتر می شود و از سرمایه گذاری هایشان باز می مانند.
وی درپاسخ به این سئوال که با توجه به گنجاندن مرحله دوم هدفمندی یارانه ها در لایحه بودجه 92 تا چه میزان اجرایی شدن آن را در سال آینده محتمل می دانید، گفت: اصلا فکر نمی کنم مرحله دوم در سال آینده اجرا شود زیرا زمینه ای در مجلس برای اجرای مرحله دوم با شرایط موجود اقتصادی نیست. فکر نمی کنم مجلس در بررسی لایحه بودجه 92 به این تصمیم برسد که فاز دوم یارانه ها را در شرایط فعلی اجرایی کند.
.: Weblog Themes By Pichak :.