وبسایت خبری قمقمه درسال 1382پنج ساله میشود
وبسایت خبری قمقمه درسال 1382پنج ساله میشود
وبسایت خبری قمقمه درسال 1382پنج ساله میشود
وبسایت خبری قمقمه درسال 1382پنج ساله میشود
وبسایت خبری قمقمه درسال 1382پنج ساله میشود
جوان آنلاین-سینا سرمد: همین چند روز پیش بود که یک پهپاد از نوع اسکن ایگل Scan Eagle ساخت دو شرکت بوئینگ و INSITU آمریکا که به جاسوسی در آبهای خلیج فارس برای جمع آوری اطلاعات می پرداخت، توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، شکار شد.
آمریکایی ها که اما از شکار این پهپاد غافلگیر شده بودند بالافاصله راه تکذیب در پیش گرفتند.
نیویورک تایمز ساعاتی پس از انتشار این خبر در رسانه های ایران و در واکنشی سریع طی گزارشی نوشت؛ شکار یک فروند پهپاد آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران کذب است.
در این گزارش ضمن اطلاع رسانی درباره پهپاد شکار شده آمده بود که این پهپاد از نوع اسکن ایگل (ScanEagle) بوده و از گونه پرندههایی است که معمولا از روی ناوهای بزرگ به پرواز درمیآیند اما سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا ضمن تکذیب این خبر اعلام کرد که هیچ یک از هواپیماهای بدون سرنشین این کشور در منطقه خاورمیانه مفقود یا ربوده نشدهاند.
جی کارنی سخنگوی کاخ سفید نیز در این خصوص گفته بود : "ما هیچ مدرکی که اثبات کند ادعاهای ایران درست باشد، در دست نداریم. چنانچه تصرف پهپاد آمریکا توسط سپاه پاسداران ایران اثبات شود، تنش ها درخصوص آسمان خلیج فارس بین ایران و آمریکا با لا خواهد گرفت."
نیویورک تایمز اما که مدعی می باشد خبر منتشر شده از سوی ایران کذب است، در اعترافی به تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین به مرزهای هوایی ایران نوشت: طی ماه گذشته، در تاریخ 8 نوامبر نیز یک فروند هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی از نوع پریدیتور پس از تجاوز به حریم هوایی ایران در خلیج فارس، با واکنش سریع جنگندههای سپاه پاسداران روبرو و پس از شلیک جنگندههای سپاه به سمت آن، مجبور به ترک منطقه شد.
بعد از این اقدام سپاه پاسداران اما، علی اکبر صالحی وزیر امورخارجه ایران نیز در واکنش به شکار پهباد گفت: ما از پهپاد تصرف شده به عنوان مدرکی بر علیه ایالات متحده در سازمان های بین المللی استفاده خواهیم کرد. ما به آمریکایی ها اعلام کرده بودیم که طبق کنوانسیون های بین المللی به آنها اجازه نخواهیم داد به قلمرو ما حمله کنند اما متاسفانه آنها تبعیت نکردند."
صالحی در ادامه افزود: " ما پیشتر هم به آمریکایی ها اعتراض کرده بودیم اما آنها مدعی بودند که در قلمرو ما حضور نداشتند. ایران همچنین از این پهپاد به عنوان مدرکی برای تشکیل یک پرونده قانونی علیه تجاوز آمریکا در مجامع بین المللی استفاده خواهد کرد."
به این ترتیب در حالی که هنوز آمریکا مالکیت پهپاد شکار شده را نپذیرفته چرا که پذیرش این امر مساوی است با قبول شکست صنعت هوایی آمریکا در مقابل ایران، مقامات ایارنی از دلایل آمریکایی بودن این پهپاد می گویند.
سردار جزایری در گفت و گو با العالم و در پاسخ به پرسشی پیرامون علل تناقض گویی مقامات آمریکایی پس از انتشار این خبر گفت: آمریکا سه مشکل عمده دارد و به همین دلیل گاهی مواضعش دچار تناقض می شود، یکی مشکلاتی است که حزب حاکم با سایر احزاب ذی نفوذ دارد و به تعبیر بهتر در مسائل داخلی، هیات حاکمه با مشکل روبروست و تشریح این مشکلات نیاز به بحث مستقل دارد. مشکل دیگر که موجب تناقض گویی آنها می شود، سیاست خارجی آمریکاست از یک طرف با دوستان و هم پیمانان خود و از طرف دیگر با اوضاع منطقه به خصوص غرب آسیا دارای مشکلات، تناقضات و ناهنجاریهایی است. مشکل سوم اختلاف نظر بین سیاسیون و نظامی های آمریکاست.
وی ادامه داد: به همین دلیل گاهی مشاهده می کنیم در هیات حاکمه آمریکا تناقضاتی بروز می کند. اما مبدا پرواز مشخص است و خودشان هم اعتراف کردند که پهپاد شکار شده، آمریکایی بوده است.
معاون ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی تاکید کرد: نکته مهمی که باید بگویم این است که ما به لحاظ علمی و فناوری از مرحله این گونه پهپاد ها عبور کرده ایم البته مساله پهپاد قبلی حایز اهمیت بود و خوشبختان دانشمندان ما توانستند استفاده های قابل توجهی از آن داشته باشند اما در مورد هواپیماها و پهپادهایی در کلاس اسکن ایگل، از این مرحله عبور کرده ایم. البته بدیهی است که هر محصول و فراورده ای قابل استفاده است و ما استفاده لازم را از آن خواهیم داشت.
از سوی دیگر اما، وزیر دفاع درباره پهپاد شکار شده آمریکایی توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت:آمریکا به گونه ای رفتار کرده است که نشان می دهد این پهپاد متعلق به آنها بوده است.
احمد وحیدی در حاشیه برگزاری جلسه روز گذشته علنی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران پارلمانی درباره پهپاد آمریکایی که از سوی نیروهای مسلح ایران گرفته شده گفت: آمریکا هم تائید کرده است که این هواپیما مال آنها بوده است و این کشور در این زمینه به گونه ای رفتار کرده که نشان می دهد این پهپاد عملا متعلق به آنها بوده است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور درباره اعتراض ایران به تحرکات آمریکا در خلیج فارس به صورت نامه و شکل این تحرکات افزود: ایران باید نسبت به کارکردهای نیروهای فرامنطقه ای در منطقه حساس باشد و به موقع هشدارهای لازم را بدهد.
به این ترتیب به نظر می رسد، آمریکایی ها که به قدرت پدافندی ایران پی برده اند و تکذیب مالکیت پهپاد نشانه ای از ترس آنها در قبال افکار عمومی است چرا که شکست سرمایه داران پر ادعای آمریکایی در قبال مردان بی ادعای ایرانی مسلما با ان همه تبلیغات برای آمریکایی ها خوشایند نخواهد بود
اول اسفند امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مسئولان و دستاندرکاران جشنواره مردمی فیلم عمار در بخشی از سخنانشان با اشاره به موضوعات مهم و پرمایه برای استفاده در فیلمسازی فرمودند: «یکی از مسائل دروغی که در دنیا تبلیغ میشود این است که میگویند هنر نباید با سیاست آمیخته شود، در حالی که مجموعههای هنری غرب از جمله هالیوود کاملاً سیاسی هستند و اگر اینگونه نبود چرا به فیلمهای ضدصهیونیستی ایران اجازه حضور در جشنوارههای سینمایی را نمیدهند؟» ایشان همچنین تأکید کردند: «ساخت فیلمهای سیاسی ضدایران یا اعطای جایزه به فیلمهای ضدایرانی نشانههای آشکار از آمیخته بودن سیاست و هنر در امریکا و غرب است.» این صحبتهای مقام معظم رهبری اگرچه در تاریخ مصادیق فراوانی دارد اما به فاصله یک هفته پس از این بیانات، مصداق تازهای برای آن رونمایی شد.
پرش از سکوی سیاست ضدایرانی
برگزاری جایزه اسکار در سال جاری که روز دوشنبه جایزه بهترین اثر را به فیلم کاملاً سیاسی و ضدایرانی آرگو داد، بار دیگر صحت صحبتهای رهبر انقلاب اسلامی را نه تنها در عرصه داخلی که در عرصه جهانی تأیید کرد. جایزه اسکار که سعی دارد خود را غیرسیاسی و صرفاً هنری جلوه دهد، درست در مسیر هالیوود با میل سیاسی و نشانهگیری به سمت ایران حرکت میکند اما امسال جایزه اسکار از هر سال دیگری بیشتر رنگ و بوی سیاسی داشت، آن هم سیاستی که از مشی ضدایرانی پر شده است. حال اگر از اعلام برنده جایزه اسکار توسط همسر اوباما که گامی بزرگ در سیاسی کردن اسکار امسال بود بگذریم، بسیاری از اهالی داخلی و خارجی هنر از تعلق جایزه اسکار به فیلم آرگو تعجب کردهاند و نمیتوانند از این موضوع بگذرند.
در واقع این سؤال برای بسیاری از اهالی هنر پیش آمده که اگر تلاش و حرکتی که برای ساخت فیلم آرگو صورت گرفته با همین درجه و امتیازی که اکنون دارد، واقعیت را نشان میداد و از سکوی سیاست ضدایرانی پرش نمیکرد و تنها بخشی از خباثتهای امریکا در ایران را به نمایش درمیآورد و از علل و عوامل اصلی تسخیر لانه جاسوسی هم سخن میگفت، آیا باز هم جایزه اسکار به آن فیلم تعلق میگرفت؟ قطعاً در این حالت کارگردان این فیلم نمیتوانست جایزه اسکار را حتی در رؤیاهای خود ببیند، ولو آنکه از بهترین شیوه طراحی و کارگردانی و بازیگری در فیلم خود استفاده کرده باشد چراکه بیان واقعیت خلاف مشی اسکار و مغایر با میل بسیاری از جوایز بینالمللی است.
پیش از این شاید عدهای تصور میکردند که جوایز بینالمللی در ماهیت خود ارزش خاصی دارد اما این روزها رفتهرفته همه فهمیدهاند که بسیاری از جوایز بینالمللی، دارای ارزشی است که ماهیت آن ارزش پر شده از سیاست آدمکشی، وحشیگری، قتل و غارت و دروغ و اتهام به سایرین که تنها به اراذل بینالمللی که سیاست ضدایرانی را در خوی و خصلت خود نهادینه کرده باشند، تعلق میگیرد. اعطای جایزه صلح نوبل به افرادی نظیر اوباما و اعطای جایزه اسکار به فیلمهای ضدایرانی شاهد این مدعاست.
بسیاری از جوایز بینالمللی امروز تبدیل به جایزهای شده است که عدهای ساختهاند و در جهان پرداختهاند و خود هم به آن ارزش دادهاند تا در عین حال که در سطح جهانی قتل و غارت به پا میکنند، خود را حامی صلح و دوستی و حقوق بشر نشان دهند و ایران را به عنوان ضدصلح، ضددوستی و ضدحقوق بشر در عرصه جهانی معرفی کنند. حال آنکه مشکل اصلی این اوباش آن است که جمهوری اسلامی ایران پشت پردههای سیاه آنان را در عرصه جهانی رو میکند و همچون بسیاری از دولتها که به وضع موجود قانع شدهاند، قانع نیست. این خوی و خصلت واقعی بسیاری از جوایز بینالمللی است که اکنون روی ریل سیاست ضدایرانی سرعت گرفته است. با این حساب نباید تعجب کرد اگر در مراسم اسکار سال آینده جایزه نهایی به کارگردانی تعلق گیرد که فعالیت ظاهراً هنری خود را با ساخت چند دقیقه فیلم با محتوای چند هزار فحش و ناسزای سیاسی و غیرسیاسی به جمهوری اسلامی ایران به نمایش درآورد
.: Weblog Themes By Pichak :.